tillgängliga modeller

Select Product

 

Broschyr

View our eBrochure online

För mer information om våra produkter ladda ner vår broschyr i PDF-format.

PDF - Adobe Reader krävs.

Get Adobe Reader
Flags and Banners

Feather Flags, Teardrop and Pop Up Banners

Feather and Teardrop Flags Pop Up Banners Sky Banners Valance Wraps PVC Mesh Banner Aero Tex Banner PVC Banner

Våra fjäder & droppformade beachflaggor, banners och tälthöljen är ett perfekt marknadsförings-verktyg både för inomhus och utomhusbruk.

 

 

Surf & Turf's Flaggor & Banners är ett iögonfallande visuellt marknadsföringsverktyg, perfekt för jobbevents, sportföreningar, motorsportevents, utställningar och marknader.

Vi är experter på att skapa professionella skyltar och banners, utskrivna på ett brett sortiment av högkvalitativa slitstarka tyger. Inkluderad PVC, PVC Mesh och mesh polyester (Aero-Tex).

Vi använder en mängd olika tryckmetoder inklusive Solvent Inks, Dye-sublimation, UV-tryck och traditionell screentryck för stora ordrar.

Våra banners och flaggor finns tillgängliga i en mängd olika modeller och storlekar och i ett brett urval av färger. De kan skräddarsys och tillverkas för att integrera alla företagets logotyper eller varumärken som du kan kräver.

Vi är säkra på att vi kommer ha en bannerlösning för dina behov.

Beachflaggor - fjäderformade

Tillgänglig i fyra storlekar. Våra Fjäderformade Beachflaggor levereras kompletta med bärväska, fixeringar och val av fot.

beachflaggor - droppformade

Tillgängliga i tre storlekar. Våra Droppformade Beachflaggor levereras kompletta med bärväska, fixeringar och val av fot.

Pop-up Banners

Surf & Turf Pop-Up Banners är tillgängliga i fem former och ett antal olika storlekar så du kan vara säker på att det finns en pop-up banner som passar ditt behov!

taksargsbanners

Vår Taksargsbanner är en heltryckt banner som monteras runt taknocken på våra 3m x 3m snabbtält för en effektfull och häftig look.

Sky banners

Vårt Sky Bannersystem är perfekt för att få lite extra exponering vid evangemang. Det är en helt avtagbar bannerram med en skräddarsydd banner.

PVC banners

Våra högkvalitativa, slitstarka, tryckta PVC-banners är ett mångsidigt och kostnadseffektivt PR-verktyg. Tillverkas från industriell 450GSM PVC.

PVC Mesh banners

Våra högkvalitativa, tryckta PVC Meshbanners liknar vanliga PVC-banners men det är konstruerade med små perforeringar för att skapa en mesh-effekt.

Aero Tex banners

Våra Aero-Tex banners är ett perfekt, kostnadseffektivt sätt att nå ut till publiken på evangemang. Tillverkad i mesh-polyester och tryckt med det senaste inom dye-sublimation teknik.

 

Letar du efter exempel? Ta en titt i vårt Event Branding galleri Klicka här